SNSD: Imamo ogromnu podršku naroda (video)

Dražen Vrhovac, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici jedan, rekao je na tribini u Vrbicama da je ova partija uvijek imala podršku u takozvanim novim naselјima. Ponovio je da je politika SNSD-a koncipirana tako da uvijek štiti i čuva  Republiku Srpsku i njeno dostojanstvo. Zato, kako je istakao, narod  shvata i prepoznaje trenutak u kojem se nalazi RS. Građani znaju, rekao je Vrhovac, da svoje glasove moraju dati stvarnim braniocima RS, a to su, po njegovim riječima, Želјka Cvijanović, Milorad Dodik i SNSD.

Dražen Vrhovac, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici jedan

– Zato i jeste slogan SNSD-a „Pod zastavom Republike Srpske“. SNSD, na čelu sa Miloradom Dodikom, želi srpski narod pod jednom zastavom, zastavom RS. Mislim da je to prepoznatlјivo i da je to narod shvatio. Zato i ogromna podrška na našim tribinama i u  domaćim i stranima anketama, gdje SNSD trenutno ima duplu razliku nad najbližim protivnikom iz opozicije, SDS-om – rekao je Vrhovac.

Dragoslav Kabić, kandidat za NS RS, poručio je mještanima Vrbica, naselјa gdje su mjesto za život pronašli oni koji su morali napustiti svoja prijeratna ognjišta, da je Republika Srpska njihovo mjesto za život.

Dragoslav Kabić, kandidat za NS RS

– Nјihova i naša zajednička vizija i naša jedina zajednička budućnost  je Republika Srpska. Kad je to u pitanju, mi nemamo dilema – naglasio je Kabić.

M.Z.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!