SNSD: Mladi su budućnost RS (video)

Mještanima Gornje Lamovite sinoć su se, na predizbornoj tribini, predstavili kandidati Saveza nezavisnih socijaldemokrata na predstojećim izborima.

SNSD je stranka koja prepoznaje značaj poljoprivrede za Republiku Srpsku i nastaviće sa politikom podrške poljoprivrednicima, poručio je Dragoslav Kabić, kanidat ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske. – Ono što je ljudima ovih krajeva naročito značajno je razvoj poljoprivrede. SNSD svoj program zasniva na tome da želi pomoći ljudima koji žele da ostanu na selu. Koraci kojim bi se to postiglo su subvencije za poljoprivrednike i smanjenje poreza za poljoprivrednu proizvodnju – rekao je Kabić.

Naročit akcenat SNSD stavlja na mlađu populaciju, jer oni su budućnost Republike Srpske, naveo je Slobodan Javor, kandidat SNSD-a za NS RS. – Naša organizacija mladih je daleko brojnija od sličnih organizacija kod drugih stranaka. I to je jasan pokazatelj da SNSD vodi zdravu i kvalitetnu politiku, da vjeruje i ulaže u mlade ljude – poručio je Javor. On je dodao da organizacija mladih SNSD-a konstantno radi na terenu i razgovara sa mladima o njihovim potrebama i problemima, u isto vrijeme pružajući im podršku kroz razne aktivnosti.

Iz SNSD-a su poručili da već tradicionalno imaju veliku podršku u Gornjoj Lamovitoj, te da ona sigurno neće izostati ni 7. oktobra.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!