5.8 C
Prijedor
Srijeda, 7 Decembra, 2022

SNSD: NAROD PREPOZNAJE NAŠU PARTIJU KAO ČUVARA SRPSKE

Najnovije vijesti

“Ulazimo u sam finiš kampanje i očekujemo pobjedu na sva četiri nivoa vlasti. Mislim da su građani prepoznali ono što propagiramo sve ovo vrijeme te da ćemo u nedjelju, drugog oktobra, svi zajedno slaviti veliku pobjedu SNSD-a u gradu Prijedoru”, poručio je Dragoslav Kabić, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 1, na predizbornoj tribini u naselju Urije. On je dodao da je ovo veoma važna mjesna zajednica grada Prijedora, u kojoj SNSD ima jak odbor i jaku organizaciju.

Dražen Vrhovac, kandidat za NS RS u Izbornoj jedinici 1, rekao je da su tribine ove partije veoma posjećene i da je to znak da građani imaju povjerenje u SNSD.  

“To mi je izuzetno drago, jer u svakoj mjesnoj zajednici gdje smo bili, sva naša obećanja su ispunjena. To stvara ogromno povjerenje. Mi to čuvamo i naši građani to čuvaju i vjeruju u nas. Vidimo da i narod prepoznaje našu stranku kao čuvara Republike Srpske, a lidera SNSD-a Milorada Dodika i Željku Cvijanović kao zaštitnike RS i cijelog naroda”, rekao je Vrhovac.

Na tribini SNSD-a na Urijama, večeras su predstavljeni i ostali kandidati ove partije iz Izborne jedinice jedan.

B. M.