12.8 C
Prijedor
Petak, 23 Februara, 2024

SNSD PRIJEDOR: GRADSKA VLAST DOBRO FUNKCIONIŠE

Najnovije vijesti

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Drago Tadić priredio je danas konferenciju za novinare, što će kako je najavljeno, biti redovna praksa poslije svake sjednice prijedorskog parlamenta.

– SNSD je u Gradskoj administraciji dobio mjesto zamjenika gradonačelnika. Dobili smo i mjesto potpredsjendika Skupštine, a izborom  Monje Kasalović i Rade Rosića, dobili smo i načelnička mjesta u Odjeljenju za društvene djelatnosti i Odjeljenja za privredu i poljoprivredu – podsjetio je Tadić i naglasio da parlamentarna većina sa DNS-om i SNSD-om daje stabilnost skupštinskoj i izvršnoj vlasti.

– Svjedoci ste da u mnogim opštinama to ne funkcioniše, a ja mogu reći da sam veoma zadovoljan saradnjom sa koalicionom partnerima i nadam se da će tako i ostati – naveo je Tadić i dodao da će se značajan dio te saradnje odnositi na nastavak kapitalnih infrastrukturnih radova u oblasti vodosnabdijevanja poput „Seko“ projekta, projekta „Crno vrelo“ i završetka dvorane na Urijama.

Novinarima se danas obratio i Goran Dragojević koji je rekao da Gradska administracija kroz različite skupštinske odluke, čini sve na poboljšanju statusa ratnih vojnih invalida i boračke populacije u cijelini.

R. R.

foto: Giga