Savez nezavisnih socijaldemokrata predizbornu kampanju  u Prijedoru počeo je simboličnim lijepljenjem plakata na Malom gradskom trgu.

Građani treba u što većem broju da izađu na izbore 15. novembra, da iskoriste svoje demokratsko pravo te da glasaju za ljude koji mogu donijeti promjene u Prijedoru, poruka je Dalibora Pavlovića, SNSD-ovog kandidata za gradonačelnika.

– Mi smo svi građani Prijedora. I kao politička opcija koja je odgovorna kako na republičkom tako i na lokalnom nivou, imamo volju i želju da našim građanim obezbjedimo bolji život u našem gradu. Bez obzira na političku, vjersku ili neku drugu pripadnost. I samo takvim razmišljanjem uspjećemo ovaj grad da dovedemo na mjesto za koje smatramo da treba da bude – izjavio je Pavlović.

Nosilac odborničke liste ove partije Saša Bursać pozvao je sve političke subjekte u Prijedoru da vode korektnu predizbornu kampanju, a građanima poručio da odaberu promjene koje su neophodne ovom gradu.

– Poruka je da želimo da pobijedi grad Prijedor. Poruka je da želimo fer i korektnu kampanju. Poruka građanima je da izaberu najbolje, kako odbornike tako i gradonačelnika. Prijedoru su potrebne promjene i mi ih nudimo. I to ćemo dokazati poslije 15. novembra – rekao je Bursać

Dragoslav Kabić, šef izbornog štaba Gradske organizacije SNSD-a Prijedor, takođe je apelovao na političke suparnike da se suzdrže od nekorektne kampanje.

– Pozivam sve političke protivnike da uđu u korektnu političku borbu, bez korištenja nekih ružnih riječi. Pozivam i građane, da uz poštivanje svih epidemioloških mjera, izađu na birališta i da na demokratski način odluče ko će voditi Prijedor u naredne četiri godine – izjavio je Kabić

SNSD na izbore izlazi sa 35 kandidata za odbornike u gradskom parlamentu.

Z.J.