6.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

SNSD: SANIČANI ZA PRIMJER DRUGIMA

Najnovije vijesti

Nosilac izborne liste i predsjedndik Gradskog odbora prijedorskog SNSD-a, Drago Tadić, izjavio je na predizbornoj tribini u Saničanima da je to mjesna zajednica za primjer svima, jer na najbolji mogući način, kroz različite sadržaje, ali i dogovor za društveno korisne akcije, koristi prostor vlastitog društvenog doma.

– Imaju kulturno-umjetničko društvo gdje okupljaju mlade, imaju, fudbalski klub, a, uz ostalo, i aktivno udruženje penzionera. Rekao bih da je ovo primjer mjesne zajednice u ruralnom području kako treba da funkcioniše. Mi iz SNSD-a i ja kao poslanik smo uvijek pružali maksimalnu podršku tim sadržajima i na ovoj je uz razgovor  o aktuelnoj situaciji u Ribnjaku „Saničani“ naš poziv ostalim mjesnim područjima da se ugledaju na ovu mjesnu zajednicu – rekao je Tadić.

Biračima u Saničanima se, pored ostalih, obratio i Nenad Gvozden, radnik na Željeznici i odbornički kandidat iz ovog mjesta, koji kaže da će se posebno zalagati za razvoj regije 4 koja se prostire od mosta na Gomjenici do Busnova.

– Moje zalaganje vidim i u tome da ova regija napokon dobije odbornika iz redova SNSD-a, jer niko iz SNSD-a, a da je sa ovog područja, nije bio u skupštinskim klupama. Smatram, uz to, da kao mlad čovjek mogu dosta da doprinesem ovom kraju. Tu sam rođen, tu živim i tu sam odrastao i očekujem da će ljudi s ovog kraja to da prepoznaju – naveo je Gvozden.

On je naglasio da je SNSD godinama, kroz podršku različitim akcijama od uređenja puteva do elektrifikacije ili najnovijeg ulaganja u domsku binu za priredbe na otvorenom, prisutan na ovom području.

– Tako će biti i ubuduće i to je razlog što vjerujem da će Saničani i područje 4, svojim glasovima, stati iza Saveza nezavisnih socijaldemokrata – zaključio je Nenad Gvozden.

R.Rečević