3.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

SNSD U ČIRKIN-POLJU: BOGAT KULTURNI ŽIVOT

Najnovije vijesti

Po njegovanju kulturnih sadržaja i radom kulturno-umjetničkog društva koje okuplja veliki broj mladih, mjesna zajednica Čirkin-Polje može biti primjer drugima, rekao je Drago Tadić, nosilac kandidatske liste za odbornike Saveza nezavisnih socijaldemokrata. U ovom, jednom od najvećih prigradskih naselja, urađeno je dosta na poboljšanju infrastrukture, naglasio je Tadić.

– Izgrađeni su trotoari, a očekujemo i rekonstrukciju glavne ulice kao i nastavak asvaltiranja ulica u ovoj mjesnoj zajednici. Vodosnabdijevanje je, praktično, završeno, što je veoma važno za žitelje ovog područja. SNSD ima planove za zapošljavanje, o čemu smo takodje upoznali mještane Čirkin-Polja – rekao je Tadić. Predstavnici SNSD-a su položili vijenac pred spomen-obilježje borcima Otadžbinskog rata u ovom naselju, a na predizbornom skupu svoje ciljeve predstavio je i Goran Dragojević, ratni vojni invalid i predsjednik Mjesnog odbora SNSD-a Čirkin-Polje.

– Zalagaću se za poboljšanje statusa RVI , porodica poginulih i demobilisanih boraca, za zapošljavanje omladine, da mogu odraditi  staž u lokalnoj zajednici i društvenim preduzećima – naglasio je Dragojević.

Marijana Škorić iz organizacije Mladih socijaldemokrata, u fokusu svog zalaganja imaće ovu populaciju.

– Boriću se za bolji položaj mladih u BiH te za bolji položaj kulturno-umjetničkih društava u našoj državi, jer smatram da je kultura dosta zanemarena od strane sadašnjih vlasti – rekla je Škorićeva.

D.S.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!