Početkom predizborne kampanje, predstavnici Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata, poručili su da SNSD ide u sigurnu pobjedu sa kandidatom za predsjednika Srpske i članom Predsjedništva BiH. Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor, Saša Bursać, kandidat za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH, rekao je da u Prijedoru očekuju veći broj glasova nego na prethodnim Opštim izborima.

-Očekujemo poslanika u BH Parlamentu i dva poslanika u Narodnoj skupštini RS, mi ovdje u Prijedoru. To je praktično tri direktna mandata. Želimo fer i korektnu  kampanju svima. Obećavamo da ćemo biti maksimalno korektni i prema kandidatima i političkim partijama – dodao je Bursać.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, Dražen Vrhovac, rekao je da u ovoj stranci ulaze spremni u kampanju i da će maksimalno promovisati državotvornu, jasnu i preciznu politiku SNSD-a.

– Želim da pozovem naše građane, kako Prijedora, tako cijele Izborne jedinice 1, da podrže kandidate SNSD-a Želјku Cvijanović za predsjednika RS i Milorada Dodika za člana Predsjedništva BiH, takođe, svoje sugrađane da podrže kandidate SNSD-a iz Prijedora – rekao je Vrhovac.

Vrhovac je rekao da su cilјevi koje je postavio SNSD realni i da će ih uspjeti ostvariti. On je poželio sreću svim kandidatima i partijama i pozvao na fer i korektnu kampanju.

I.P.

PrethodniJavna debata o radu pravosudnih institucija (video)
SlijedećiDNS: Odgovorna politika u interesu građana (video)