14.8 C
Prijedor
Četvrtak, 8 Juna, 2023

SNSD U SREDNJOJ MARIĆKOJ: SA DOMOM I VODA

Najnovije vijesti

– Poslije naše centralne predizborne tribine, kojoj je prisustvovao i predsjednik Milorad Dodik, prijedorski SNSD sa još više optimizma izlazi na predstojeće lokalne izbore – rekao je Drago Tadić, nosilac izborne liste SNSD-a na predizbornoj tribini u renoviranom i obnovljenom društvenom domu u Srednjoj Marićkoj koji što će, kako naglašava Tadić, unaprijediti društveni život na ovom području.

– Mi u gradu Prijedoru vodimo računa o svim domovima, o svim mjesnim zajednicama, pa sa sigurnošću mogu reći da je i budućnost Srednje Marićke dobra. Prilog tome je i obnovljeni društveni dom, dat na upotrebu građanima, gdje će moći da se dogovaraju i okupljaju, a, uz to, realizuju određene kulturne sadržaje – rekao je Tadić.

Kad to kaže Tadić misli i na asfaltiranje još nekih seoskih dionica, a, prije svega, na završetak projekta vodosnabdijevanja cjelokupnog ovog područja, čime će se, kako ističe, stvoriti i uslovi za unapređenje poljoprivredne proizvodnje.

– U toku je realizacija projekta „Crno vrelo“, zajedno sa Banjalukom.  Već je urađena i sekundarna mreža, pa je za očekivati da će kroz neko vrijeme, u narednih pola godine, čim se završe poslovi na kaptaži na izvorištu, dalje nastaviti ka okončanju tog važnog projekta – pojasnio je Tadić i pozvao građane Prijedora da se u nedjelju, 25. septembra, obavezno nađu na svojim glasačkim mjestima.

– Na predizbornim tribinama SNSD-a mi obavezno govorimo i o značaju referenduma o Danu RS. Ja ih i ovom prilikom pozivam da iziđu na referendum, jer je to dokaz postojanja Republike Srpske. Nadam se, uz to, da će sve proći u miru i demokratskoj atmosferi,  kakva i priliči svenarodnom izjašnjavanju – zaključio je Tadić

Tokom predizborne kampanje, pod sloganom „Za snažan Prijedor“, aktivisti SNSD-a će obići sve prijedorske mjesne, a uz očekivanja da će poslije oktobarskih izbora imati najmanje 9 odbornika u gradskoj skupštini.

R. Rečević

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!