SNSD – Veče domaće kuhinje (video)

Snaga SNSD-a je u organizaciji žena i mladih – ovo je poručio predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik koji je prisustvovao manifestaciji “Veče domaće kuhinje” u Prijedoru, u organizaciji Aktiva žena ove stranke. Gastro prezentaciji u Prijedoru prisustvovala je i potpredsjednica SNSD-a, Željka Cvijanović koja je rekla da je ova manifestacije dokaz snage, sposobnosti i zajedničkog rada koji vodi ka jakoj Republici Srpskoj.

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik, izjavio je da je uvjeren da SNSD ima kvalitet da uspiješno sprovede kampanju i pobijedi na predstojećim izborima jer je ovo narodna, nacionalna i državotvorna politička partija.

On je rekao da je od 192.000 članova SNSD-a, 52.000 žena i 27.000 mladih što potvrđuje da je ova stranka jedna od najmasovnijih i najbolje organizovanih političkih partija, a da tome doprinose i ovakve manifestacije.

Dodik je na manifestaciji “Veče domaće kuhinje“, koju je organizovao Gradski odbor SNSD Prijedor i Aktiv žena, rekao da će SNSD na predstojećim izborima ostvariti istorijski vrijednu pobjedu. 

Ovo je rezultat zalaganja i inspiracije naših aktivista, da zajedno prikupimo dodatnu energiju za vrijeme koje nas čeka u narednih mjesec dana uvjereni da će SNSD pobijediti i ostvariti istorijski vrijednu pobjedu koja će biti veća nego ona 2006. godine kada smo imali do sada najbolji rezultat rekao je Dodik. 

On je rekao da se danas družio i sa mladima SNSD-a na Jahorini koji su, takođe, na svoj način obilježili početak kampanje, uvjereni da SNSD ima kvalitet i kapacitet da iznese ovu kampanju.

Potpredsjednica SNSD-a, Željka Cvijanović istakla je da je gastro prezentacija “Veče domaće kuhinje” dokaz da su žene SNSD-a, u svim gradovima i opštinama Srpske, jake i složne.

-Ovo pokazuje našu sposobnost da se okupljamo oko različitih događaja i to ne mora da se dešava samo u izbornoj godini. Ovo je još jedno okupljanje koje pokazuje našu snagu, sposobnost i opredjeljenje da radimo svi zajedno za jaku Srpsku – rekla je Cvijanovićeva.

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a Prijedor, Gorana Bosančić rekla je da je veliko zadovoljstvo vidjeti žene koje su zajedničkim snagama prezentovale bogatu gastro ponudu.

-Sretna sam što mogu da najavim tradicionalnu manifestaciju “Veče domaće kuhinje” koju održavamo u Prijedoru, a večeras su nas svojim prisustvom počastili predsjednik stranke Milorad Dodik i potpredsjednica Željka Cvijanović – dodala je Bosančićeva.

Na 26 štandova, članice mjesnih Aktiva žena SNSD-a predstavile su bogatu gastro ponudu, tradicionalnih, potkozarskih jela.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!