SP: Mi smo partija pravde, jednakosti i solidarnosti (video)

Socijalistička partija sinoć je održala tribinu u Brezičanima. Mještanima su poručili da je Socijalistička partija, partija pravde, jednakosti i sloge. Momčilo Travar, kandidat ove partije za poslanika u Narodnoj skupštini RS  u Izbornoj jedinici jedan, naglasio je da je Socijalistička partija na ovim prostorima, Kozare i Potkozarja vrlo prepoznatljiva. Najviše po svojim idejama koje idu u korist naroda.

Momčilo Travar, kandidat SP partije za poslanika u Narodnoj skupštini RS

Dragana Vujanović, predsjednica Aktiva žena SP i kandidat za NS RS u Izbornoj jednici jedan, sinoć  je govorila  o političkom angažmanu žena. Za njih je imala i posebnu poruku, da se što više angažuju, i društveno i politički, jer će samim tim, kako je rekla, pomoći razvoju RS.

Dragana Vujanović, predsjednica Aktiva žena SP i kandidat za NS RS u Izbornoj jednici jedan

Ranko Kolar, predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije  Prijedor i kandidat  ove partije za Parlament BiH kaže da na opštim izborima očekuju dobar rezulat. -Jer su osnovni ciljevi SP populaciona, ekonomska politika i razvoj i stabilnost RS u okviru BiH i Dejtonskog mirovnog sporazuma koji je predviđen Aneksom 4 – rekao je Kolar.

Ranko Kolar, predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije  Prijedor i kandidat  ove partije za Parlament BiH

Naredna tribina Socijalističke partije biće održana 23. septembra u Omarskoj.

M.Z.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!