Na današnjoj konferenciji za novinare Socijalističke partije predstavili su se Nataša Rodić, Nemanja Gruban i Marija Crnomarković, kandidati SP za poslanike u Narodnoj  skupštini RS u Izbornoj jedinici jedan. Mladim ljudima su poručili da trebaju učestvovati u političkom životu, a ne biti pasivni posmatrači.

Nataša Rodić

„Cilj i dužnost partije koju predstavljam jeste motivisanje mladih da ne napuštaju našu državu, jer ćemo zajedničkim snagama da je učinimo dobrim mjestom  za život“, rekla je Nataša Rodić.

Nemanja Gruban

Nemanja Gruban osvrnuo se na obrazovanje mladih, rekavši da ono mora biti dostupno svima, pod jednakim uslovima. Znanje i stručne sposobnosti, trebale bi, kako je istakao, biti jedini kriterijum u njihovom zapošljavanju.

Marija Crnomarković

Sa sličnim porukama obratila se i Marija Crnomarković, koja je poručila da SP u centar svog djelovanja stavlja čovjeka i bori se za njega, za njegovu sigurnost i stabilnost. Na današnjoj konferenciji za novinare najavljena je tribina Socijalističke partije koja će biti održana sutra u Brezičanima s početkom u 20 časova.

M.Z.

PrethodniFK „Rudar-Prijedor“: Apsolutna podrška Uprave Kluba treneru Žeriću
SlijedećiTK „Dr Mladen Stojanović“: u subotu Bijeli turnir