Priprema za predstojeće izbore bila je tema redovne sjednice aktiva mladih i žena Gradskog odbora Socijalističke partije Prijedor. Ranko Kolar, predsjednik GO SP Prijedor, istakao je da su ovakve sjednice redovna aktivnost Stranke, a posebno u periodu predizborne kampanje. On je ocijenio dobrim raspoloženje u članstvu i među aktivistima.

– Okupili smo se da bismo definisali još neke stvari kako bi spremni ušli u predizbornu kampanju i ostvarili dobar rezultat – rekao je Kolar dodajući da će tokom kampanje, a i u budućem radu SP, akcenat biti na ekonomskom razvoju u realnom sektoru.

– Dosadašnja praksa bila je pogrešna, jer se više zapošlјavalo u budžetu, a realni sektor je bio zapostavlјen. Sada stanje treba da se promijeni, da zadržimo radnu snagu i da u realnom sektoru rastu plate. Budžetski potrošači trebalo bi da stagniraju, da bi se to izbalansiralo sa realnim sektorom – istakao je Kolar.

Milenko Puzigaća, predsjednik Izvršnog odbora GO SP Prijedor, istakao je da je Gradski odbor SP, u poslјednjih nekoliko mjeseci, omasovlјen.

– Svi mjesni odbori donose novo članstvo, tako da očekujemo dobar rezultat u Izbornoj jedinici jedan – rekao je Puzigaća.

P. Š.

PrethodniGarancija „Toplani“ za dugoročno kreditno zaduženje (video)
SlijedećiViše đaka prvaka u novoj školskoj godini (video)