Omladinski savjet Grada Prijedora na četvrtoj izbornoj Skupštini održanoj u subotu dobio je novo rukovodstvo. Na čelu je Srđan Šobot, sekretar je Radovan Đaković, Marina Krneta je predsjednik Upravnog odbora, a Skupštine Savjeta Medina Ramić. 

Šobot je student Rudarskog fakluteta i predsjednik Saveza studenata ovog fakulteta. Izabran je ispred Omladinske organizacije iz Bistrice. Zna da ga čeka mnogo posla, a cilj mu je okupiti što više mladih. – Pošto u posljednje vrijeme nije bilo toliko aktivnosti, naš cilj je da okupimo što više mladih ljudi, da urade što više posla. Poput sportskih takmičenja, ekoloških i humanitarnih akcija – kaže Šobot. 

Novom rukovodstvu  uspjeh u radu poželio je Svetozar Vučkovac, bivši predsjednik Omladinskog savjeta. Ističe da imaju svoju kancelariju i podršku Grada u budžetskom smislu, koji podržava njihove aktivnosti. – Sada je na njima samo da rade i unaprijede položaj mladih u Prijedoru u narednom periodu – rekao je Vučkovac.

Izboru novog rukovodstva Omladinskog savjeta, uz goste prisustvovali su predstavnici 20-tak omladinskih organizacija s područja Prijedora.

M.Z.

PrethodniPOVODOM DANA RS: SVEČANA AKADEMIJA I PROJEKCIJA DOKUMENTARCA O MILANU TEPIĆU
SlijedećiPRIJEDORSKI MALIŠANI DOČEKALI NOVU 2020. GODINU (video)