Četvrtak, 25. Aprila 2024.
11.8 C
Prijedor

SREBRNI ZNAK CRVENOG KRSTA ŠKOLI „DESANKA MAKSIMOVIĆ“

NAJNOVIJE VIJESTI

Gradska organizacija Crvenog krsta Prijedor održala je Godišnju skupštinu na kojoj su delegati razmatrali izvještaj o radu ove organizacije u 2016. godini. Usvojen je plan rada za narednu godinu, a po riječima Zorana Veselinovića, sekretara GO Crvenog krsta Prijedor, prijedorska organizacija je jedna od rijetkih koja plan usvaja prije početka nove godine.

Zoran Veselinović
Zoran Veselinović, sekretar GO Crvenog krsta Prijedor

– Prezadovoljan sam, jer smo u teškim vremenima uspjeli da uradimo dosta toga što se tiče socijalnog programa. Dosta je urađeno i po pitanju naših volontera, kako mlađih tako i odraslih – rekao je Veselinović. Srebrni znak Crvenog krsta, jedno od najvećih priznanja ove organizacije, uručeno je OŠ „Desanka Maksimović“, kao nagrada za uspješnu saradnju.

Zdravko Budimir
Zdravko Budimir, direktor OŠ „Desanka Maksimović“

– Počastvovani smo ovim priznanjem koje je potvrda dugogodišnje  saradnje Škole i Crvenog krsta. Zahvaljujemo se na dosadašnjoj saradnji i nadam se da će ostati ovakva i u budućnosti – izjavio je Zdravko Budimir, direktor OŠ „Desanka Maksimović“.

img_3567

Uručene su zahvalnice najaktivnijim volonterima ove organizacije, a zahvalnica je uručena i IPC-u „Kozarski vjesnik“ za doprinos u informisanju javnosti o aktivnostima prijedorskog Crvenog krsta.

Z.J.

foto: Giga

img_3572 img_3560 img_3562