-1.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 6 Februara, 2023

STONOTENISERI KAO U STARA DOBRA VREMENA

Najnovije vijesti

Stonoteniski klub „Prijedor” uspješno je organizovao  tradicionalni 19.međunarodni  stonoteniskom turnir veterana ”Prijedor open 2017”. U  sportskoj dvorani ”Mladost” prvi put nastupila su i invalidna lica. Nastupili su  takmičari iz Njemačke, Turske,  Makedonije, Slovenije, Srbije, Hrvatske, Federacije BiH i Republike Srpske.  Debitantski, uspješni,  nastup imala su i invalidna lica.

Uprkos godinama i viškovima kilograma veterani ”ping-ponga” prikazali su zanimljivu igru ističe  Slavko Antonić, domaćin turnira. Dodaje da je druženje apsolutni pobjednik.

U konkurenciji dama najuspješnija je bila Oljenka Kiso iz Prijedora a  druga  gošća  iz Turske Esen Jazići. Članica banjalučkog “Vrbasa”, država prvakinja BiH za invalidna lica Bojana Vukotić, zauzela je treće mjesto.

Kod veterana Prijedorčanin Dejan Dejanović je bio drugi u konkurenciji invalida. Treći  pojedinačno bili su  Slavko Antonić i Radica Gnjatović. Antonić je bio drugi u paru sa  Momčilom Srnićem iz Beograda.

Od Prijedorčana još su učestvovali: Dragoslav Savanović, Vjekoslav Bojić, Pero Gavranović, Brane Zdjelar, Milenko Vujković, Radoslav Grbić i Željko Vranješ.

Zadovoljni su  učesnici  turnira a obećali su dolazak na jubilarni turnir naredne godine.

M.Bogun