6.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

STOTINU ČLANOVA NDP-A PREŠLO U SOCIJALISTIČKU PARTIJU (FOTO+VIDEO)

Najnovije vijesti

Petar Đokić, predsjednik Socijalističke partije, sinoć je u Prijedoru  prisustvovao podjeli članskih karata za 100 novih članova koji su  iz Narodnog demokratskog pokreta prešli u Socijalističku partiju. On je pozdravio nove članove ove stranke rekavši da mu je posebno drago što su odlučili da povjerenje poklone Socijalističkoj partiji.

“Neću da ulazim u motive zbog koji su odlučili da više ne rade u okvirima NDP-a, ali sam vrlo radostan što su odlučili da svoje povjerenje poklone Socijalističkoj partiji  i što u nama vide partiju koja daje osjećaj sigurnosti za političko djelovanje “, ocijenio je Đokić.

Predsjednik Izvršnog odbora SP-a Slobodan Protić podsjetio je da ova partija ima više od 20.000 članova i da ovaj događaj u Prijedoru samo pokazuje trend koji se dešava u cijeloj Srpskoj. Milenko Puzigaća, predsjednik prijedorskog odbora SP-a, podsjetio je na izborne rezultate  socijalista rekavši da su oni, s novim rukovodstvom u prošloj godini, a u poređenju sa izborima iz 2012. bili veći za 400 odsto.  

Predsjednik Izvršnog odbora Gradskog odbora SP-a Prijedor, Ranko Kolar,  smatra da su oni koji su iz NDP-a  prešli u SP prepoznali rad i uravnoteženu politiku stranke čije je rukovodstvo, kako je rekao, uložilo ogroman napor da SP na ovim prostorima oživi i ojača.

M.Z.

foto: Giga