5.8 C
Prijedor
Četvrtak, 8 Decembra, 2022

STRUČNE LJUDE NA VAŽNE POZICIJE

Najnovije vijesti

Ukoliko dođe na vlast, Savez za promjene će iz gradskog budžeta izdvajati veća sredstva za borce i boračke kategorije, penzionere, zapošljavanje i podsticaje za poljoprivredne proizvođače, najavio je Zdravko Torbica, kandidat Srpske demokratske stranke za gradski parlament, na tribini u Pejićima. On je istakao da buduća vlast mora voditi veću brigu o mladim ljudima, kako bi se zaustavio njihov odlazak sa ovih prostora.

– S obzirom da dolazim iz visokoškolskog obrazovanja, zalagaću se da Prijedor postane univerzitetski grad. Ako je to mogla Bijeljina, koja je bila manje naseljeno mjesto od Prijedora, smatram da to može i Prijedor, tako što će osnovati još jedan fakultet da bi se mogao formirati mali univerzitet u gradu na Sani – rekao je Radenko Stijepić, kandidat SDS-a za odbornika. On je potencirao da Prijedor ima sposobne ljudi u raznim oblastima.

– Ukoliko dođemo na vlast, na sve važne pozicije biće postavljeni stručni ljudi, bez obzira na to iz koje političke partije dolazili – rekao je Stijepić dodajući da će ova stranka i članice Saveza voditi računa o ravnopravnoj raspodjeli budžeta.