Četvrtak, 25. Aprila 2024.
9.8 C
Prijedor

SUADA, VRELIM ULJEM, ZALILA SUPRUGA NIHADA

NAJNOVIJE VIJESTI

U jednom prijedorskom ugostiteljskom objektu sinoć je, u večernjim satima, uhapšena Suada Seferović (51) zbog sumnje da je, isti dan, u Sanskom Mostu, pokušala uiti supruga.

CJB Prijedor je, nakon hapšenja, Suadu Seferović predao Policijskoj stanici Sanski Most radi kriminalističke obrade.

Nezvanično, Suada je muža, Nihada Seferovića (57) zalila vrelim uljem. Seferovići su inače oboje iz Ljubije sa boravišnom adresom u Sanskom Mostu.

Doktorica Doma zdravlja u Sanskom Mostu juče je prijavila policiji da je primila pacijenta sa teškim opekotinama po glavi i tijelu.

hitna-pomoc

Seferović je juče u 17:40 časova Službom hitne pomoći iz Sanskog Mosta dovezen u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu Univerzitetskog kliničkog centra RS u Banjaluci, gdje je  hospitalizovan u Klinici za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju.

Načelnik Klinike za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju doktor Nikola Baroš je rekao da je pacijent N. S. primljen sa opekotinama u predjelu glave, lica, vrata i dela grudnog koša nanesenim vrelim uljem. Zahvaćeno je oko 9 odsto tjelesne površine. Pacijent je hirurški zbrinut a urađena je i sva neophodna dijagnostika.  Zdravstveno stanje pacijenta je za sada stabilno.

O pokušaju ubistva obaviješten i dežurni kantonalni tužilac.

M.Z. i D.St.