11.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

SUDIJE POKVARILE DERBI „BORAC“ – „FSA PRIJEDOR“

Najnovije vijesti

Susretima 4. kola nastavljeno je takmičenje u okviru Regionalne fudbalske lige Republike Srpske, grupa Zapad. Klubovi, reprezenti grada Prijedora, bili su neuspješni i od mogućih devet  osvojili samo bod. U komšijskom derbiju „Borac“ je u Kozarskoj Dubici rezultatom 3:2 savladao „Fudbalsku sportsku asocijaciju Prijedor“.

Domaći su preko Slaviše Zelića u drugom minutu postigli vodeći gol, a u 20. minutu izjednačio je Borislav Mikić. Vođstvo od 2:1 „Borcu“, u 65. minutu, donio je Predrag Pralica, a u 77. minutu izjednačio je Mirnes Karupović. U nastavku susreta “Borac“ je imao pomoć sudija. Od 80. minuta drugi „žuti karton“ i isključenje zaradio je igrač „FSA Prijedor“ Srđan Čulić. Pet minuta kasnije, drugi žuti karton i isključenje dobio je iskusni Borislav Mikić. Publika ga je ispratila aplauzom. Prednost od dva igrača posljednjih 10 minuta i sudijsku nadoknadu „Borac“ je iskoristio i golom Nebojše Adžića, u 89. minutu, povisio na 3:2.

„Borac“ je drugi na tabeli, a „FSA Prijedor“, sa bodom, pretposljednji je tim Lige. U 5. kolu „FSA Prijedor“ je domaćin desetoplasiranoj ekipi „Kladara“. Utakmica je u subotu 9. septembra od 17.00 časova na stadionu „Poljana“.

 

M.Bogun