2.8 C
Prijedor
Srijeda, 30 Novembra, 2022

SUSRET FUDBALSKIH VETERANA NA URIJAMA

Najnovije vijesti

Na Urijama je u utorak odigran meč između veterana “Radnik Urije” i “Kotor Varoša”. U okršaju iskusnih fudbalera, domaćini su bili uspješniji i slavili rezultatom 5:4. Pobjedu Urijašima svojim golovima su donijeli Slaviša Kralj i Draženko Vujičić, koji su postigli dva pogotka, te Dario Pešević jednim.

Domaćin i organizator ovog skupa je bio Boris Narić, član UO FK “Radnik Urije”.  Utakmicu je sudio internacionalac Sreten Udovičić.

Urijaši koji su nastupali u ovom meču su Čarakovac Miroslav, Vujičić Draženko, Macura Željko, Kralj Slaviša, Vrhovac Darko, Pešević Dario, Vojvodić Nikola, Grbić Mane, Trkulja Stevan, Damjanović Mladen, Radaković Igor, Marin Braco, Savić Aleksandar, Narić Boris i Salešević Sejfudin.

U stručnom štabu su bili selektor Mladen Radišić, trener Dalibor Drljača, sekretari Petar Krajišnik i Dejan Vujanović, te asistenti Vladimir Hajnešević i Zoran Radulović. Gost na ovom meču, a ujedno i domaćin sledećeg susreta veterana Urija protiv NK “Segeste” iz Siska je Miroslav Jovičić.