Sutra 19. sjednica gradske skupštine (video)

Devetnaesta sjednica Skupštine grada Prijedora, pod predsjedavanjem Seada Jakupovića, održaće se sutra, prvog avgusta, sa početkom u 10 časova. Pred odbornicima je14 aktuelnih tema, informacija i prijеdloga odluka među kojima je i Prijedlog odluke o donošenju Regulacionog plana „Aerodrom 4“, važnog i za izgradnju proizvodnih pogona italijanske „Kalcedonije“ na ovom prostoru. Razmotriće se i Prijedlog odluke o raspolaganju nepokretnostima u svojini Grada, pod posebnim uslovima, radi izgradnje proizvodno-poslovnih objekata, a kako je najavljeno, biće imenovani i direktori javnih ustanova čiji je osnivač Grad Prijedor.

Prijedorski odbornici će odlučivati i o izmjenama Regulacionog plana RŽR „Ljubija – „Centralna rudišta“, koji zahvata i dio opštine Oštra Luka.

Uz „Aktuelni čas“, rezervisan za odbornička pitanja, uobičajeno će se razmotriti set rješenja i referata iz imovinsko-pravne oblasti, a biće riječi i o javnom prevozu lica i stvari na području Grada kao i dopunama osnivačkih akata Turističke organizacije grada Prijedora.

R. R.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!