22.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

SUTRA BESPLATNA PREZENTACIJA O KREATIVNOJ INDUSTRIJI (video)

Najnovije vijesti

U prostorijama Co-working HUB-a, u Agenciji „PREDA-PD“, sutra sa početkom u 10.00 časova, biće održana besplatna prezentacija “Kreativna industrija – Potencijal za razvoj karijere”. Poziv je upućen predstavnicima kompanija, kreativne industrije, studentima, frilenserima…

Print

Cilj je da se na jednom mjestu okupe stručnjaci iz lokalne i regionalne kreativne industrije, kao i pojedinci zainteresovani za razvoj karijere u sektoru kreativne industrije. Pored toga, događaj ima za cilj da privuče predstavnike obrazovnih institucija, organe javne uprave, mlade, organizacije za podršku biznisu, kao i predstavnike međunarodnih organizacija.

Brojni predavači će prenijeti svoja lična i profesionalna iskustva, primjere dobre prakse, izazove i rješenja u oblasti kreativne industrije. Govoriće se i o globalnim i lokalnim trendovima u brzo rastućoj i veoma popularnoj kreativnoj industriji. Već etablirani predstavnici kreativne industrije će razmijeniti znanja, savjete i kontakte sa početnicima, a biće predstavljene mogućnosti i mjere podrške lokalnih vlasti.

Ova prezentacija se organizuje u okviru projekta “TALIA – Izdvajanje područja i teritorija na polju razvoja vrhunskih inovacija”, koji se finansira iz programa EU “Interreg MED 2014-2020”.

Opširnije u video prilogu!

M.Šodić