8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

SUTRA POČINJE „NEKTAR PULS FEST“ (video)

Najnovije vijesti

Ovaj vikend rezervisan je za najveći muzički događaj na Kozari. „Nektar puls fest“ okupiće na jednom mjestu najveća regionalna muzička imena.

Dejan Stupar, portparol Festivala, rekao je da su se, ove godine, potrudili da, pored koncerata, svim posjetiocima ponude zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi.

– Sve koji dođu na Kozaru očekuju bogati muzički sadržaji. Prvog dana Festivala, 28. juna, nastupa „Električni orgazam“, „Partibrejkersi“, „Kerber“. Druge večeri, u subotu, 29. juna, na bini su „Kepa & Free Spirits (SMAK)“, „S.A.R.S“ i „Psihomodo pop“, a koncertu će prethoditi biciklistička trka i moto-defile. Ove dvije večeri, kao predgrupe, nastupaće domaći muzički bendovi. Treći dan Festivala, nedjelja, 30. jun, predviđen je za uživanje u Nacionalnom parku „Kozara“, te bogatoj tradicionalnoj trpezi – rekao je Stupar.

Ovogodišnji partner u organizaciji „Nektar puls festa“ je Moto klub „Otpisani“ iz Prijedora. Organizatori poručuju da je svima koji planiraju da budu dio ove vrhunske zabave, na raspolaganju besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta i parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura.

M. Šodić

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!