Srednje škole u Republici Srpskoj u ponedjeljak, 23. marta, treba da započnu izvođenje online nastave za opšteobrazovne predmete. Republički pedagoški zavod je uz saglasnost Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske donio odluku da srednje škole u skladu sa svojim mogućnostima treba da organizuju nastavu putem svojih internet stranica i drugih raspoloživih sredstava komunikacije na daljinu.
“Srednje škole treba da dostave Republičkom pedagoškom zavodu informaciju o načinu na koji će uspostaviti komunikaciju sa učenicima i obavijestiti ih o realizaciji nastavnih sadržaja, koja će sredstva koristiti za prezentaciju i na koji način će biti dostupna učenicima”, navedeno je u dopisu koji je Republički pedagoški zavod uputio srednjim školama.
S ciljem sprečavanja širenja virusa korona u Republici Srpskoj je donesena odluka da nastava u osnovnim i srednjim školama bude obustavljena do kraja marta. Nastava na daljinu za učenike osnovnih škola organizovana je putem programa Radio-televizije Republike Srpske i počela je u utorak, 17. marta.

SRNA

PrethodniIZ SRBIJE STIGLI DIJELOVI ZA JOŠ JEDAN RESPIRATOR
SlijedećiOGRANIČIĆE SE KOLIČINA KUPOVINE ŽIVOTNIH NAMIRINICA