Sve je spremno za 15. međunarodni turnir veterana u organizaciji Rukometnog kluba ”Veterani“. Jubilarni Turnir  “Prijedor 2018” biće održan od 23. do 26. avgusta u Sportskoj dvorani „Mladost“.

I ove godine nastupiće ekipe iz svih krajeva bivše Jugoslavije, kaže predsjednik RK „Veterani“ Aleksandar Milјešić.

– To je velika i sjajna rukometna priča. Nadamo se da ćemo i ove godine biti odlilčni domaćini, predstaviti naš grad u najbolјem svjetlu i pokazati da se u našem gradu igra dobar rukomet – rekao je Milјešić.

Aleksandar Milјešić, predsjednik RK „Veterani“

Učestvuje 20 ekipa iz Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH, a organizatori očekuju preko 200 učesnika rukometaša.

– Imamo nagrade za najbolјe strijelce, igrače, golmane. U principu to je jedno veliko druženje i objedinjenje bivše države kroz sport, rekreaciju i druženje. Svakako da sportisti ne vole da gube, svi vole da pobjeđuju i uvijek se tu nađu najbolјi od najbolјih. Za njih imamo neke simbolične nagrade koje svake godine upriličimo – dodao je Milјešić.

Međunarodni turnir veterana podržala je Gradska uprava, gradska Turistička organizacija, Tvornica keksa „Mira“  i Arcelor Mital Prijedor.

I.P.

PrethodniOtac i sin nisu više u komi
SlijedećiGradonačelnik obišao radove na Vatrogasnom domu (video)