16.8 C
Prijedor
Četvrtak, 22 Februara, 2024

SUTRA SKRAĆENO RADNO VRIJEME VIDEO)

Najnovije vijesti

Privredni subjekti, pravna lica i preduzetnici na području grada Prijedora sutra, na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH, radiće od 7.00 do 13.00 časova, odlučio je gradonačelnik Milenko Đaković. Trgovačke i zanatske radnje, kao i one iz oblasti uslužnih djelatnosti i igara na sreću, apoteke, benzinske pumpe, kao i prodavnice pogrebne opreme moći će tog dana da rade 24 časa.

“To se odnosi i na subjekte koji obavljaju djelatnost proizvodnje i prodaje hljeba, peciva, svježe tjestenine i kolača, s tim da je u vremenu od ponoći do 6.00 časova dozvoljena samo šalterska prodaja”, pojašnjava se u zaključku gradonačelnika Prijedora.

Zaključak se ne odnosi na privredne subjekte koji se bave ugostiteljskom djelatnošću, čije je radno vrijeme regulisano odlukom o određivanju radnog vremena i izvođenju muzičkih i drugih sadržaja u ugostiteljskim objektima na području grada.

U Republici Srpskoj sutra će biti neradni dan jer se praznuje Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH.

K.V.