3.8 C
Prijedor
Petak, 2 Decembra, 2022

SUTRA SKUPŠTINA GRADA PRIJEDORA

Najnovije vijesti

Sutra, 18. aprila, sa početkom u 10 časova, održaće se 16. sjednica Skupštine grada Prijedora na kojoj će se razmotriti više od 20 tema, izvještaja, informacija i prijedloga odluka.

Svojom aktuelnošću izdvaja se Prijedlog odluke o nagradama i priznanjima grada Prijedora koje se dodjeljuju povodom 16. maja, Dana lokalne zajednice. Raspravljaće se i o regulacionim planovima „Benkovca“, „Aerodroma“ i „Centralnih rudišta, a predmet odborničke rasprave biće i Nacrt Urbanističkog plana Ljubije do 2036. godine.

Skupština će se upoznati i sa prošlogodišnjim radom ovdašnjih kulturnih ustanova, komunalnih preduzeća, Turističke organizacije i „Autotransporta“. Svoje izvještaje o radu, kako je najavljeno, ponudiće i Zavod za izgradnju grada, Agenija „Preda-Pd“, Pravobranilašto i prijedorska Filijala za zapošljavanje.

U predloženom dnevnom redu je i imenovanje članova upravnih odbora čiji je osnivač grad Prijedor, a najavljeno je i raspisivanje javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora javnih ustanova.

M. Z.