-1.2 C
Prijedor
Utorak, 28 Marta, 2023

SVE SPREMNO ZA „NEKTAR PULS FEST“ (video)

Najnovije vijesti

Posljednji vikend u junu, rezervisan je za najveći muzički događaj na Kozari. „Nektar Puls Fest“ okupiće na jednom mjestu najveća regionalna muzička imena.

Dejan Stupar, portparol festivala rekao je da su se ove godine potrudili da pored koncerata, svim posjetiocima ponude zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi. – Sve koji dođu na Kozaru, očekuju bogati muzički sadržaji. Prvog dana festivala, u petak 28. juna, nastupiće „Električni Orgazam“, „Partibrejkersi“, „Kerber“. Druge večeri, u subotu 29. juna, na bini su „Kepa & Free Spirits (SMAK)“, „S.A.R.S“ i „Psihomodo Pop“, a koncertu će prethoditi biciklistička trka i moto-defile. Ove dvije večeri kao predgrupe, nastupaće domaći muzički bendovi. Treći dan festivala, nedjelja 30. jun, predviđen je za uživanje u Nacionalnom parku „Kozara“, te bogatoj tradicionalnoj trpezi – rekao je Stupar na centralnoj promociji „Nektar Puls Festa“, koja je sinoć održana u Prijedoru.

Ovogodišnji partner u organizaciji „Nektar Puls Festa“ je Moto klub „Otpisani“ iz Prijedora. – Veliko hvala organizatorima festivala, koji su nas uključili u ovu akciju. Mi ćemo naše prijatelje bajkere sa svih strana pozvati da se druže sa nama, da zajedno uživamo u kvalitetnoj rok muzici i prirodnim ljepotama Kozare – rekao je Željko Kasap, bajker MK „Otpisani“.

Organizatori poručuju da je svima koji planiraju da budu dio ove vrhunske zabave, na raspolaganju besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta i parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura.

Vidimo se krajem mjeseca na Kozari!

M.Šodić

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!