0.8 C
Prijedor
Subota, 4 Februara, 2023

SVI JUBILEJI “KOZARSKOG VJESNIKA”

Najnovije vijesti

Brzo i objektivno, u službi slušalaca, gledalaca i  čitatalaca, poruka je koja je i danas, sa posebnim povodom, afirmisana u Informativno-poslovnom centru “Kozarski vjesnik”, jednoj od najastarijih medijskih kuća u RS i BiH koja ukupno zapošljava 25 radnika.

Zoran Sovilj, direktor IPC-a “Kozarski vjesnik”

– Naša informativna kuća, da sve bude jasnije, obilježava tri značajna jubileja – kaže direktor IPC-a “Kozarski vjesnik” Zoran Sovilj i naglašava da se oni, kao rijetko gdje, tiču i elektronskog i pisanog novinarstva.

– Hiljadu devetsko šezdedeset devete godine, među prvim radio-stanicama u tadašnjoj BiH počeo je da radi Radio Prijedor, a 1975. godine počeo je da izlazi sedmični list “Kozarski vjesnik”, koji i dan danas izlazi, nadam se na zadovoljstvo svih naših sugrađana. Dvijehiljadite godine, ranije i eksperimentalno, počela da radi i Televizija Prijedor – pojasnio je Sovilj i naglasio da je IPC “Kozarski vjesnik” prije pet godina, prateći savremene medijske trendove, kroz vlastiti portal, učinio dodatni iskorak u sferi elektronskog informisanja.

R. R.

foto: Giga