18.8 C
Prijedor
Četvrtak, 21 Septembra, 2023

TEKVONDO: KADETI „SPARTAKA“ U ZAGREBU EKIPNI  POBJEDNICI

Najnovije vijesti

U organizaciji Tekvondo kluba „Maksimir“ iz Zagreba   održan je  „14.Adidas kup“ a učestvovalo je   preko 700 takmičara iz zemalja bivše Jugoslavije, te Mađarske i Italije. Boje našeg grada branilo je sedam takmičara Tekvondo kluba „Spartak“ iz Prijedora. U jakoj  konkurenciji   sedam boraca„Spartak“  osvojilo je sedam medalje.

radic-aleksandar-i-andjelo-stojanovic
Radić Aleksandar i Anđelo Stojanović

Zlatni su bili Anđelo Stojanović i David Velaula, a srebrni  Aleksej Bura, Aleksandar Radić i Anđela Grabež dok su bronzane medalje osvojili Stefan Stojnić i Jovana Pančić.

david-velaula
David Velaula osvojio prvo mjesto

U konkurenciji kadeta „B“ ekipa „Spartaka“ zauzela je ekipno prvo mjesto, a u istoj konkurenciji David Velaula je bio najbolje rangiran kadet.

Stevica Dronjak trener „Spartaka“ je izuzetno  zadovoljan nastupom kluba i takmičara.

stevica-dronjak

-Posebno sam zadovoljan nastupom Anđela Stojanovića kojem je ovo prvo takmičenje. David Velaula je opet demonstrirao da mu trenutno nema premca. On je poslije 46 mečeva neporažen. Više sam očekivao od Stefana Stojnića koji je malo podbacio na ovom takmičenju ali cjenim da je to takmičar koji će punu ekspanziju doživjeti sledeće godine, istakao je Dronjak.

Ekipi „Spartaka“ sljedi polaganje, zatim kratka pauza, a  u februaru nastup u Kninu.

M.B.

stefan-stojnic

David Velaula osvojio prvo mjesto
David Velaula osvojio prvo mjesto

stevica-dronjak