0.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Marta, 2023

TEMA OD NAJVEĆEG ZNAČAJA ZA BUDUĆNOST PRIJEDORA

Najnovije vijesti

Kompanija “Arselor Mital” pozdravlja javnu raspravu u NS RS, najavljenu za 4. maj u vezi sa predloženom prodajom dionica RŽR-a. U “Mitalu” vjeruju da ovo predstavlja temu od najvećeg značaja za budućnost Prijedora, kao i ekonomski razvoj Republike Srpske.

– Od vitalnog je značaja da građani Republike Srpske i njihovi predstavnici u Skupštini budu u potpunosti upoznati sa svim pojedinostima, i vjerujemo da bi donošenje odluke samo na osnovu krajnje cijene predstavljalo ozbiljnu grešku. Molimo poslanike da dobro razmisle prije nego što donesu tako važnu odluku –  rekao je Mladen Jelača, direktor Kompanije “Arselor Mital Prijedor”.

– Narodna skupština RS suočena je sa izborom između najveće svjetske rudarsko-željezne kompanije, sa dugom i dokazanom 12-godišnjom istorijom uspješnih investicija i razvojem Prijedora, i na drugoj strani sa nepoznatom kompanijom bez dokazanog iskustva u rudarstvu i bez transparentnih poslovnih informacija. Naša ponuda se zasniva na stručnom znanju svjetske klase. Ona je realistična i izvodljiva, i predstavlja čvrst dugoročni plan za budućnost rudarstva u našem regionu. Mi ne nudimo prazna obećanja – naveo je Jelača u saopštenju za medije.

K.V.

foto: Arhiva

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!