22.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

TENIS: KVALITETAN TENIS NA PRIJEDORSKOJ ŠLJACI (video)

Najnovije vijesti

Prvi takmičarski dan 46. Memorijala „Dr Mladen Stojanović“ protekao je nez ikavih poteškoća,  a drugog dana se igra ukupno 16 mečeva.

Direktor turnira Goran Nović naglasio je da je da se u ova dva dana mogao vidjeti jako dobar tenis, i da nas to očekuje i u narednim danima, jer pored nastavka singl mečeva, počinje i takmičenje u dublu.- Očekujemo svakim danom sve bolji i bolji tenis, jer kvalitetniji igrači prolaze u naredne faze takmičneja. Naravno, želimo da se što manje povređuju i da pruže najboje od sebe- rekao  je Nović. On je dodao da su teniseri koji su došli u Prijedor zadovoljni organizacijom turnira, i da se sve odvija u savršenom redu.

Organizaciju je pohvalio i Nermin Fatić teniski reprezentativac BiH, koji je svoje prve ATP bodove osvojio upravo na priejdorskoj šljaci. Fatić kaže  da zato Prijedor ima posebno mjesto u njegovoj karijeri.  – Mogu reći da je organizacija na jednom zavidnom nivou. A i sam klub se dota popravio od kako sam  posljednji put bio ovdje. I sve pohvale za organizatore, direktora turnira, sudije, jer sve vidi razlika i napredak – navodi Fatić.

Finalni mečevi 46. Memorijala „Dr Mladen Stojanović“ igraju se u nedjelju 12. maja. Podjestimo da je ovaj turnir dio ITF World Tour-a, i da se nakon tri godine ponovo organizuje u Prijedoru.

Z.J.