6.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

TENIS: STEFAN PUHALIĆ U DRUGOM KOLU UTJEŠNOG TURNIRA  

Najnovije vijesti

Na terenima Tenis kluba „Dr Mladen Stojanović” Prijedor u toku je Međunarodni turnir za tenisere i teniserke do 12 godina “Prijedor open 2017”. Na takmičenju iz kalendara “Tenis Evrope”, jedinom turniru ove vrste u BiH, učestvuju teniske nade iz 12 evropskih država i Japana. U singlu i dublovima članovi Tenis kluba “Dr Mladen Stojanović” Prijedor nisu se proslavili. U prvom kolu eliminisan je  Stefan Puhalić, a u drugom  Stefan Bajić.

U drugom kolu, makedonski dubl Amar Huseinović i Luka Simić bili su bolji od prijedorske kombinacije Stefan Bajić – Stefan Puhalić. Stefan Puhalić je u prvom kolu utješnog turnira sa 2:0 (4:2,4:1) savladao Martina Hristovskog i u drugom kolu očekuje boljeg iz meča Fatih Šišić (BiH) – Moris Has (AUT).

Teodora i Marija Kovačević, nakon što su se oprostile od takmičenja singlova, eliminisane su i u dublu.

U dublu za djevojčice prolaz u treće kolo obezbijedile su Iva Daneva -Srna Kochishki, Kapitolina Goryagina – Vasilisa Kuprzanova te par Maria Gabriel i Nina Škorić. Kod dječaka u trećem kolu su: Lazar Dimitrijević, Edin Mulalić, Mority Haas, Nicola Kogler te Amar Huseinović i Luka Simić.

Turnir se nastavlja danas, mečevima singlova.
M.Bogun