Na terenima Tenis kluba  „Dr Mladen Stojanović“ u Prijedoru, održan je drugi dio klupskog prvenstva na kom su nastupile takmičarke do 12 godina i polaznici Teniske škole. To je tradicija kojom se okončava uspješna takmičarska sezona ovog trofejnog kluba. Potpredsjednik TK “Dr Mladen Stojanović” Nenad Jandrić, ističe da su bili zanimljivi mečevi u kojim su mogli uživati i roditelji teniskih nada. 

Marija i Teodora Kovačević

Kod djevojčica do 12 godina, u rezultatski neizvjesnom meču, Marija Kovačević je rezultatom 3:6, 6:4 i 10:7 pobjedila Mateu Jandrić.

Tamara Prole i Matea Jandrić

Trećeplasirane su Tamara Prole i favoritkinja takmičenja Teodora Kovačević.

Filip Balaban i Luka Derikuća

U konkurenciji takmičara teniske škole pobjednik je Filip Balaban, druga Jovana  Bašić, a treći  Luka Derikuća i Ana Bašić. Oduševljeni su takmičenjem.

Jovana i Ana  Bašić

Kraj uspješne godine u ovom klubu duge tradicije krunisaće proglašenjem najuspješnijih te druženje takmičara, trenera, Uprave Kluba i roditelja.

Direktor kluba Radovan Milojica ističe rezultate Kluba i organizaciju brojnih takmičenja na nivou Republike Srpske, BiH i Evrope. Uz  uspješniju narednu godinu cilj svih je da se ponovo igra prijedorski fjučers, odnosno Memorijal “Dr Mladen Stojanović”.

M.Bogun

PrethodniRUKOMETAŠI “PRIJEDORA” POBIJEDILI LEOTAR
SlijedećiTRI GOLA ZA 23 MINUTA U MREŽI “SUTJESKE” (VIDEO)