17.8 C
Prijedor
Utorak, 21 Marta, 2023

TIJELO DJEVOJKE JOŠ NIJE PRONAĐENO

Najnovije vijesti

Pripadnici jedinice za spasavanje na vodi i pod vodom Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor danas su sa kolegama iz Novog Grada pretražili lijevu i desnu obalu Sane, od Prijedora do ušća u Unu. Nažalost, tijelo nesrećne djevojke, koja je u noći između 4. i 5. marta upala u Sanu sa splava, nije pronađeno.

Radenko Petrić, vođa tima za spasavanje na vodi i pod vodom u TVJ Prijedor rekao je da im loše vrijeme ne ide na ruku.

Radenko Petrić
Radenko Petrić, vođa tima za spasavanje na vodi i pod vodom u TVJ Prijedor

– Zbog olujnog vjetra, kiše i grada, te visokog vodostaja Sane, privremeno smo obustavili potragu, a nastavićemo je danas oko 15 časova, naravno, ako vremenski uslovi budu povoljniji – rekao je Petrić i dodao da će se potraga biti nastavljena na istim lokacijama i istim tempom, sve dok se ne pronađe tijelo nesrećne djevojke.

U Centru javne bezbjednosti danas nisu iznosili nikakve nove detalje o ovom slučaju. Portparol Centra javne bezbjednosti Prijedor Zvjezdana Alendarević rekla nam je da su patrole policije i danas na terenu gdje pretražiju obale Sane nizvodno od Prijedora. Ona je potvrdila ranije datu informaciju da je uviđajem utvrđeno da ovaj slučaj nema elemenata krivičnog djela, te da je djevojka spletom nesretnih okolnosti sama pala u vodu.

I danas je upućen apel  ribarima, ako nešto uoče u koritu Sane, da to prijave vatrogascima ili policiji.

P. Špadić

foto: Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!