TIJELO DUŠKE DŽEVER PRONAĐENO U RIJECI UNI U DONJOJ GRADINI – Kozarski Vjesnik – Radio televizija Prijedor
Home Hronika TIJELO DUŠKE DŽEVER PRONAĐENO U RIJECI UNI U DONJOJ GRADINI

TIJELO DUŠKE DŽEVER PRONAĐENO U RIJECI UNI U DONJOJ GRADINI

0

Potraga za sedamnaestogodišnjom Duškom Džever iz Prijedora koja je 5. marta sa gradskog splava upala u rijeku Sanu, juče je dobila svoj epilog.

U koritu rijeke Une u Donjoj Gradini kod Kozarske Dubice pronađeno je beživotno žensko tijelo. Identifikacijom, koja je obavljena jutros, utvrđeno je da se radi o maloljetnoj D. Dž, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

– Policijski službenici preduzimaju istražne mjere, zajedno sa tužiocem u cilju utvrđivanja okolnosti pronalaska tijela nesrećne djevojke – rekla je Zvjezdana Alendarević, portparol Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Kako saznajemo, tijelo utopljenice u srijedu naveče pronašao je ribolovac Slavko Vujčić iz Kozarske Dubice.

Slavko Vujčić, na mjestu gdje je pronašao tijelo utopljenice

– Krenuo sam u ribolov sa dvojicom prijatelja. Odjednom sam ugledao na kršu nepomično tijelo. Odmah smo alarmirali policiju. U međuvremenu smo ostali na licu mjesta, da se tijelo ne bi otisnulo nizvodno. Policija je stigla ubrzo, a potom i vatogasci koji su pomoću čamca izvukli tijelo – priča Vujčić.

Dubički vatrogasci koji su i proteklih dana bili uključeni u potragu za nesrećnom djevojkom, izvukli su utopljenicu uz pomoć specijalne opreme, ribolovaca i pripadnika policije.

https://youtu.be/BKIyAiXRFhU

K.V.

foto: Giga

NO COMMENTS

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!
Exit mobile version