U organizaciji Tekvondo kluba “Gaiana“ iz Ljubljane u subotu je organizovan Božićni turnir pod nazivom „5. taekwondo Gaiana Trophy – Božićni pokal Ljubljana“,  u disciplinama forme, kik i borbe. Pravo učešća na ovom turniru uzelo je 14 ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Republike Srpske. Grad Prijedor i Republiku Srpsku predstavljao je Tekvondo klub „Spartak Prijedor“ sa 12 takmičara. Takmičari „Spartaka“ osvojili su 12 medalja: tri zlatne, šest srebrnih i tri bronzane. Za najboljeg kadeta ovog turnira proglašen je Marko Sirar, a za najbolju juniorku Anđela Grabež, oboje iz prijedorskog kluba. U konkurenciji kadeta i juniora, „spartanci“ su zauzeli prvo mjesto. Zbirno, u ekipnom plasmanu su drugi.

 – Ekipa je bila spremna da uspješno završi takmičarsku sezonu u 2019. godini, a još bolje rezultate očekujemo u 2020. godinu. U Klubu smo za primarni cilj u narednoj godini postavili osvajanje prvog mjesta u  ekipnoj konkurenciji  na prvenstvu Republike Srpske – rekao je Stevica Dronjak, trener „Spartaka“.

Bronzane medalje osvojili su: Andrej Marić, Milica Zdjelar i Mladen Zdjelar, srebrni su bili David Velaula, Dejan Velaula, Stefan Stojnić, Sofija Rokvić, Kristina Janjić, Aleksej Bura, a zlatni su bili Anđela Grabež, Danilo Janjić i Marko Sirar.

KV

PrethodniMUZIČKA ŠKOLA PRIREDILA POLUGODIŠNJI KONCERT (video)
SlijedećiSVE VIŠE ZAINTERESOVANIH ZA ŠKOLU CRTANJA I SLIKANJA (video)