Tomislav Prpoš izabran za predsjednika Gradskog odbora Demos-a

U Prijedoru je proteklog vikenda održana Osnivačka skupština Demokratskog saveza, a za prvog čovjeka Gradskog, ali i Regionalnog odbora te stranke izabran je Tomislav Prpoš. – Velika nam je čast da su nas i građani uvažili i podržali našu inicijativu. Naši gosti su i predstavnici drugih stranaka, jer sa svima sarađujemo – rekao je Prpoš.

Skupštini je prisustvovao i predsjednik Demos-a, Nedeljko Čubrilović, koji je izrazio nadu da će ovo biti uspješna politička partija u Republici Srpskoj. – Naša prava vrijednost će se pokazati na lokalnim izborima. Osnovali smo više od pola gradskih i opštinskih organizacija i očekujemo da krajem marta potpuno zaokružimo organizaciju, što se tiče skupština Demos-a po lokalnim zajednicama – istakao je Čubrilović.

Član Gradskog odbora ove partije i nezavisni odbornik u Skupštini grada Prijedora, Ranko Kolar, kaže da ima onih koji su, zajedno sa njim napustili Socijalističku partiju i priključili se Demos-u, ali da on nije imao bilo kakav uticaj na njih.- Ja nikoga nisam zvao, da ne bih slabio Socijalističku partiju, to mi nije cilj, ali svakako da će jedan dio ljudi doći sa mnom – kaže on.

Osim predsjednika Gradskog odbora Demos-a, izabrani su i članovi tog odbora, kao i statutarna komisija i nadzorni odbor.

B.D.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!