Srijeda, 24. Aprila 2024.
7.8 C
Prijedor

TORTA I TOPLI NAPICI SUGRAĐANIMA ZA DAN REPUBLIKE

NAJNOVIJE VIJESTI

Gradski odbor SNSD-a Prijedor i Mladi socijaldemokrati ovog odbora u centru Prijedora organizovali su danas obilježavanje 9. januara, Dana Republike Srpske, časteći sugrađane tortom i toplim napicima.
Šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Prijedora Aleksandar Miljuš rekao je da je ovo veliki dan za građane Prijedora i za građane Republike Srpske.

“Družićemo se sa sugrađanima i obilježićemo tako ovaj dan. Ovaj dan moramo obilježvati svake godine i nadam se da ćemo poslati poruku i starijima i drugim gradovima u Republici Srpskoj kako ćemo to raditi i ubuduće. Imamo razloga za slavlje jer je ovo veliki dan za Republiku Srpsku, a znamo da je mnogo osporavnja bilo”, dodao je Miljuš.
Topli napitci
Član Mladih socijaldemokrata Prijedor Lena Lukić rekla je da se mladi moraju okupiti i da moraju održavati tradiciju.

“Ja sam kao student ovdje došla da podržim svaku organizaciju koja veliča našu Republiku”, dodala je ona.
SNSD
Predsjednik ove prijedorske organizacije Milenko Vujković rekao je da se danas širom Republike Srpske organizuju proslave Dana Republike.

“Ovdje smo, nadamo se, uz mnogo naroda i mnogo ljubavi za Republiku Srpsku. Naša poruka s malog trga je da treba da čuvamo i jačamo Republiku Srpsku, da treba da imamo ekonomski jaču Republiku Srpsku i da svi treba da se potrudumo da to zajedno ostvarimo”, poručio je Vujković.

izvor: Srna