8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

TRI LICA OSUMNJIČENA ZA ŠEST KRIVIČNIH DJELA

Najnovije vijesti

Pripadnici Policijske uprave Prijedor izvršili su kriminalističku obradu tri lica zbog postojanja osnova sumnje da su na području ovog grada izvršila više krivičnih djela, saopšteno je danas iz ove uprave. “Utvrđeno je da je osumnjičeno lice iz Prijedora čiji su inicijali L.S, od 25. avgusta do 11. septembra izvršilo dvije krađe, jednu tešku krađu i jednu prevaru, na štetu više lica”, navedeno je u saopštenju.

Iz ove uprave navode da je za osumnjičeno lice iz Banjaluke čiji su inicijali LJ.M. utvrđeno da je od 15. marta do 21. jula izvršilo krađu i na taj način licu iz Prijedora pričinilo materijalnu štetu koja se procjenjuje na 1.000 KM. U saopštenju je navedeno i da je utvrđeno da je osumnjičeno lice iz Prijedora čiji su inicijali M.B, u srijedu, 11. septembra, počinilo krađu i tako oštećenom licu pričinilo materijalnu štetu koja se procjenjuje na 300 KM.

“Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv ovih lica će nadležnom tužilaštvu biti dostavljeni izvještaji za krivična djela koja su počinila”, naveli su iz Policijske uprave Prijedor.

SRNA

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!