4.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

TRIBINA SNSD-a U PEJIĆIMA: REVITALIZACIJA RIBNJAKA

Najnovije vijesti

Grad Prijedor je prepoznao potrebe mještana Pejića, pa je tako dosta urađeno na putnoj infrastrukturi, elektrosnabdijevanju, a u SNDS-u očekuju da će, u dogledno vrijeme, biti poboljšano i vodosnabdijevanje, rečeno je na tribini u ovoj mjesnoj zajednici.

– Ribnjak“Saničani”, koji se prostire na površini od preko 12 hiljada hektara, treba revitalizovati. Vrijeme je da se sa vlasnicima ozbiljno porazgovara i da se iznađe najadekvatnije rješenje na zadovoljstvo i vlasnika i svih ostalih – rekao je Drago Tadić, nosilac liste kandidata za odbornike u Skupštini grada Prijedora.

Da će se Savez nezavisnih socijaldemokrata fokusirati na privredu i zapošljavanje, potvrdio je Dražen Vrhovac, kandidat za odbornika: – Od Vlade RS ćemo tražiti jasnu podršku rješenjima, kako je to urađeno u slučaju “Autotransporta”, koji je predan u ruke lokalne samouprave, zaživio je i danas predstavlja uspješno preduzeće. Slično treba uraditi i kod drugih preduzeća koja su spremna za otkup, poput “Impra” – istakao je Vrhovac.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!