Četvrtak, 25. Aprila 2024.
9.8 C
Prijedor

TRIJUMF „SK BETLIVE – UR KING“ NA NOVOGODIŠNJEM TURNIRU

NAJNOVIJE VIJESTI

1-sk-betlive-ur-king

Ekipa “SK Betlive – UR King” pobjednik je seniorskog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu “Prijedor 2017”, koji je organizovao Gradski fudbalski savez Prijedor.

2-mjesto-stomil
Drugoplasirana ekipa turnira “Stomil građevinski materijal”

Oni su u  finalu, rezultatom 4:2, savladali  ekipu “Stomil građevinski materijal”. Srđan Glišić postigao je dva gola, a strijelci su bili i Stefan Savić i Dejan Zarić. Nemanja Pekija je postigao dva gola za  “Stomil građevinski materijal”.

Milomir Novaković  je najuspješniji golman, a najbolji igrač Turnira Nikola Knežević (oba iz ekipe “Stomil građevinski materijal” ).

savic-stefan-naj-strijelac
Stefan Savić, najbolji strijelac turnira

Najbolji strijelac je Stefan Savić iz pobjedničke ekipe “SK Betlive-UR King”. Pobjedniku je pripao pehar i nagrada od 2.500 KM, a  drugonagrađenom 1.000 KM.

3-mjesto-moding-junior
Trećeplasirani “Moding junior doo”

Treće mjesto zauzeo je “Moding junior doo” uz nagradu od 500 KM. Ekipa “Bobana transport”, zbog obaveza na turniru u Novom Gradu, nije došla na vrijeme pa su umjesto njih igrali veterani istoimene ekipe. “Moding junior doo” slavio je rezultatom  6:4. Četiri gola postigao je Aleksandar Parhamov, a dva Milan Bundalo. U poraženom timu, Arnes Brkić je imao dva gola, a u listu strijelaca su se upisali i Ekrem Hodžić i  Neven Topić.

veterani-bihac-rudar-prijedor
veterani “Grada Bihaća” sa 2:1 pobijedili veterane “Rudar Prijedora”

U revijalnoj utakmici, veterani “Grada Bihaća” sa 2:1 pobijedili su “Rudar Prijedor”. Ekrem Hodžić postigao je dva gola, dok je za Prijedorčane strijelac bio Vladimir Lazić.

revijalna-utakmica-mladji-gfs-prijedor
ekipe GFS PRIJEDOR (crveni) i GFS PRIJEDOR (plavi)

U drugom revijalnom susretu sastale su  se ekipe GFS PRIJEDOR (crveni) i  GFS PRIJEDOR (plavi). Rezultat je bio 4:2. Po dva gola postigli su Duško Stojnić, Nikola Trkulja i Đorđe Nišić.

M.B.