18.8 C
Prijedor
Četvrtak, 21 Septembra, 2023

“TROFEJ URIJE – PRIJEDOR 2019”: GOSTI POHVALILI ORGANIZACIJU

Najnovije vijesti

Juče su odigrane prve utakmice na 4. Međunarodnom dječijem fudbalskom festivalu “Trofej Urije – Prijedor 2019”. Pohvale za organizaciju turnira stigle su i od gostiju.  

Hajro Rizvić, direktor fudbalske škole U-15 NK “Olimpija” iz Ljubljane pohvalio je organizaciju turnira, navodeći da je jedan od ideja kojom se vode u omladisnkom pogonu ljubljanskog kluba upravo povezivanje mladih fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije – Prvi utisci su odlični. Od samog dolaska u Prijedor, ceremonije otvaranja. Sve je bilo na nivou na koji smo naučili na drugim turnirima koje posjećujemo širom Balkana i Evrope. I zato sve pohvale organizatorima – rekao je Rizvić.

Nedeljko Babić, trener U-13 selekcije FK “Vojvodina” takođe je pohvalio organizaciju. – Prije svega je u pitanju dobra ideja, da se upozna što više dječaka iz cijelog regiona.  Zato se zahvaljujemo gospodinu Kralju i njegovim saradnicima na sjajnom dočeku, domaćinstvu i organizaciji turnira. I nadam se da ćemo i u budućnosti redovno učestvovati -poručio je Babić.

Rezultati prvog dana u konkurenciji pionira su sledeći:

FC„Seged 2011“ Segedin  – OFK „Željezničar Sport Tim“ B.Luka 0:8

FK „Vojvodina“ Novi Sad  OFK „Spartak“ B.Luka 4:1

FK „Kozara – Stars“ Gradiška – FK „Borac“ Kozarska Dubica 6:1

Rezultati kod predpionira:

NK „Olimpija“ Ljubljana – OFK „Spartak“ B. Luka 6:0

FK „Borac“ Banja Luka – FK „Sloboda Bubamara“ Novi Grad 3:0

NK „Lokomotiva“ Zagreb – FK „Radnik Urije“ Prijedor 1:0

OFK „Željezničar Sport Tim“  – FK “Krupa” Krupa na Vrbasu 3:1

Z.J.