-2.2 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

TROJKA KRALA PO DONJOJ RAVSKOJ I PRIJEDORU

Najnovije vijesti

Za počinjenih pet krađa  na području Prijedora  osumnjičeni su Danijel Vasiljević (20), Dragan Pavić (21) i Ranko Gačić (44),  sva trojica iz Prijedora.

Na meti Gačića bile su privatne kuće u Donjoj Ravskoj kod Prijedora, a tri  krađe je kako je utvrđeno kriminalističkom obradom, počinio u periodu od 2014. do 2016. godine. Iz kuća je krao bijelu tehniku, posteljinu, plinske boce … čime je vlasnicima pričinio štetu u iznosu od oko 4.000 KM.

Danijel Vasiljević je također harao po Donjoj Ravskoj  gdje je iz pomoćnog objekata ukrao pet ovaca i jednog ovna i vlasnika  ojadio za oko 1.500 KM.

Treći osumnjičeni Dragan Pavić ukrao je iz jednog ugostiteljskog objekta u Prijedoru  alkohol  i novac  u iznosu od oko 500 KM.

Trojka je otkrivena tokom decembra prošle i  januara ove godine, a u pljačkaške pohode išli su, iako je riječ o istim mjestima, pojedinačno.

Uz navođenje inicijala osumnjičenih iz CJB Prijedor navode da će nakon kompletiranja  predmeta protiv njih biti proslijeđen izvješatj Okružnom tužilaštvu u Banjaluci zbog krivičnih djela teška krađa i krađa.

KV