Danas je došlo do sukoba između Zorana Predojevića, predsjednika Boračke organizacije grada Prijedora i narodnog poslanika, Milana Tubina. Predojević nije želio da precizira šta se tačno desilo, dok Tubin tvrdi da ga nije udario, kako su to prenijeli pojedini mediji. O cijelom slučaju upoznata je i prijedorska policija.

– Bilo je fizičkog kontakta, ali ne bih da govorim danas o tome. Služba Ministarstva unutrašnjih poslova će reći svoje, a mi ćemo svoj stav iznijeti sutra nakon sjednice Predsjedništva Boračke organizacije – istakao je Predojević.

Narodni poslanik i predsjednik Gradskog odbora SDS-a u Prijedoru, Milan Tubin, tvrdi da nije fizički nasrnuo na Predojevića, već da je on njega htio udariti, pa se, kako kaže, morao braniti.

– Bio sam sa njim u kancelariji, bili smo sami i on je pokušao da me udari. Morao sam da se branim i u toj odbrani sam ga možda gurnuo, ali se više i ne sjećam toga. Gospodin Predojević je nanio mnogo štete Boračkoj organizaciji i siguran sam da će “prodati” sve njene interese, a ja kao narodni poslanik ću se sigurno boriti da takvi ljudi ne utiču na život naših građana – rekao je Tubin.

Do ovog sukoba došlo je, jer je Slavko Švraka, odbornik SDS-a, za kojeg Tubin tvrdi da je član Predsjedništva Boračke organizacije, na jučerašnjoj sjednici Skupštine grada bio suzdržan prilikom glasanja o tome da li inicijativa za formiranje opštine Kozarac treba da bude povučena sa dnevnog reda.

B.D.

PrethodniProjekat razvoja turizma u prirodi (video)
SlijedećiU OŠ “BRANKO ĆOPIĆ” PRONAŠLI RJEŠENJE ZA TEŠKE ĐAČKE TORBE (video)