6.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

TUKOVI: SOCIJALISTI ZADOVOLJNI POSJEĆENOŠĆU TRIBINA

Najnovije vijesti

Socijalisti su veoma zadovoljni posjećenošću njihovih predizbornih skupova ne samo u Prijedoru već širom Republike Srpske. Ranko Kolar, nosilac liste kandidata za odbornike u Skupštini grada, to vidi kao još jedan dokaz da se Socijalistička partija na velika vrata vraća u lokalne parlamente: – U Prijedoru očekujemo dobar rezultat, sa najmanje dva odbornika.

Dosljedno ćemo biti u službi naroda, sprovoditi sve ono što smo zacrtali u Strategiji grada Prijedora i političkoj platformi d 2016. do 2020. godine – rekao je Kolar. Svoj dugi radni vijek u Prijedoru, kandidat za odbornika Momčilo Travar proveo je u sektoru poljoprivrede, stoga će fokus svojih aktivnosti usmjeriti upravo na tu oblast, rekao je na predizbornom skupu u Tukovima:

– Zalagaću se za revitalizaciju Ribnjaka “Saničani”, koji je izuzetan objekat sa velikom zemljišnom površinom. Zapošljavao je mnogo ljudi na ovim prostorima i donosio veliki prihod našem gradu – naglasio je Travar.

Doktor Predrag Stojnić, kandidat za odbornika, rekao je da će se boriti za ideje socijalne pravde, tolerancije, solidarnosti, jednakost među polovima i svim ljudima.

K.V.