U organizaciji FK „Radnik Urije“ održan je istoimeni drugi zimski međunarodni turnir na kom su nastupila 22 tima iz BiH i Srbije. Turnir je organizovan za selekcije igrača rođenih  2007, 2008. i 2009. godine. Najbolja ekipa u 2009. godištu je Škola fudbala „Zmaj“ Sanski Most. Najbolji igrač je Muhamed Demirović, a najefikasniji strijelac Anes Kuburić iz pobjedničke ekipe.

U konkurenciji 2008. godište, pobjednik je bila ekipa OFK „Sport tim“ B. Luka. Najbolji igrač je Lazar Vukajlović, a strijelac Nikola Pavić iz „Sport tima“. Najbolji golman je Veljko Babić iz ŠN „Lav“.

U konkurenciji takmičara rođenih 2007. trijumfovala je ŠF „Vojvodina“ Stari Banovci. Najboqi golman je Matej Jovanović, igrač David  Skorupan iz ŠF „Vojvodina“ dok je najbolji strijelac Milan Stanišić iz ŠF „Evrogol“ Pelagićevo.

Utakmice su sudile sudije UFSI GFS Prijedor: Nemanja Pilipović, Nikola Krajišnik i Manojlo Trkulja, koji su, uz organizacioni odbor i vlasnike balona – porodicu Kečan, doprinijeli da svi učesnici i gledaoci budu zadovoljni  turnirom. Nagrade su uručivali Slaviša Kralj, Draženko Vujičić iz kluba domaćina, trener „Svodne“ Željko Macura te gosti iz Novog  Sada: Milan Čabrić i Prijedorčanin Luka Kačavenda, koji trenutno brani boje novosadske „Vojvodine“.

M.Bogun

PrethodniODBOJKA :JUNIORKE „PRIJEDORA” BOLJE OD “LAKTAŠA”
SlijedećiZORIĆ U KOMI, PROGNOZE NEIZVJESNE