4.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

TURNIR “MLADOST 2017”: NA STARTU 25 GOLOVA

Najnovije vijesti

U organizaciji Javne ustanove Dvorana „Mladost” Prijedor počeo je  tradicionalni 34. turnir mlađih kategorija u malom fudbalu “Mladost 2017”. Prvog takmičarskog dana odigrano je šest utakmica, a strijelci su bili efikasni i postigli 25 golova. Čast da otvore ovaj sportski događaj imale su ekipe Škola fudbala “Braća Đurovski” i tim pjetlića “Naš market”. Rezultatom 2:0 slavila je ekipa Zorana Petkovića, Škola fudbala “Braća Đurovski”. Strijelci su bili Dragojević i Ćurković.

Pjetlići ekipe “Milenijum”, sa visokih 6:0, deklasirali su FK “Svodna Drvopromet”. Kos je postigao “het trik”, Ganić dva i Mijić gol. Kod predpionira postignuti su rezultati:

“VOĆE TADIĆ”: ” BMG URIJE” 4:0

(Janković, Marinović, Objedović, Tadić)

FK “SVODNA – PEKARA SAVANELI”: FSA PRIJEDOR 0:2

(Marković dva gola)

ŠF “BRAĆA ĐUROVSKI”: DVORANA “MLADOST”  3:0

(Zorić, Vučić, Puača)

Ekipa juniora “CAFFE BAR OBALA” sa 4:2 savladala je tim “BLACK & WHITE”. Četiri gola postigao je Trkulja, a dva počasna Pavlović.

Turnir se nastavlja večeras, od 17,30 časova, susretom predpionira “VOĆE TADIĆ”- ŠF “BRAĆA ĐUROVSKI”.

17,55 ”URIJE”- DVORANA “MLADOST”

18,20 FK “SVODNA-PEKARA SAVANELI” : FK “OMARSKA”

18,50  FSA : “SVODNA DRVOPROMET” (pjetlići)

19,20  “GOMJENICA” : FK “OMARSKA” (KADETI)

Za osvojeno prvo i drugo mjesto u svim kategorijama, organizator obezbjeđuje pehare, medalje i diplome te novčane nagrade od kojih pobjednicima pripadaju dvije trećine nagradnog fonda. Priznanja očekuju i najbolje pojedince. Pokrovitelj Turnira je Grad Prijedor, a medijski pokrovitelj IPC “Kozarski vjesnik”.

M.B.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!