17.8 C
Prijedor
Utorak, 21 Marta, 2023

PENALI ODLUČILI TRI POBJEDNIKA -DUPLA KRUNA TIMU „PICERIJA  OK“

Najnovije vijesti

Tradicionalni 34. turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije “Mladost 2017” završen je odigravanjem pet finalnih susreta. O prva tri meča finalne večeri, u  kategorijama juniora, kadeta, a zatim i  pjetlića odlučivali su penali. Finale predpionira i pionira riješeno je u regularnom toku, a strijelci se nisu proslavili.

U  juniorskom  finalu sastale su se ekipe  “Cafe bar Obala” i  “Black & White“. Vodeći gol za “Cafe bar Obala” postigao je Dejan Kukolj, a izjednačio je Manojlo Trkulja. Nakon više serija penala krajnji rezultat je bio 9:8 za “Black &White“.

Dejan Kukolj
Dejan Kukolj

Najefikasniji strijelac kod juniora bio je Dejan Kukolj iz pobjedničke ekipe.

Dejan Milinković
Dejan Milinković

Dejan Milinković je najuspješniji golman, a igrač juniorskog turnira Manojlo Trkulja, oba iz ekipe  “Cafe bar Obala”.

U finalu kadeta igrali su tim „Monter Market Dita“ i FK „Omarska“. Nakon što je susret završen bez golova prilikom izvođenja penala uspješniji su bili Omarščani i slavili rezultatom 3:1.

Najbolji strijelac je Dejan Majstorović, a golman  Ognjen Gavranović iz FK „Omarska“.

Za najboljeg igrača kod kadeta proglašen je Jovan Zmijanjac iz ekipe   “Monter Marketi”.

Najsimpatičniji meč finala svakako je bio susret pjetlića ekipa “Cafe Milenijuma” i “FK Mladost Farmaprom”.

David Kukolj iz ekipe “FK Mladost Farmaprom” je postigao vodeći gol, a izjednačio je Nikola Kos u drugom poluvremenu. Nakon izvođenja penala rezultatom 3:2 slavila je ekipa „Cafe Milenijum“ koja je imala veliku podršku navijača.

Filip Radinović
Filip Radinović

Naj golman kod pjetlića je Filip Radinović koji je odbranio četiri penala. Najefikasniji strijelac je David Kukolj iz pobjedničke ekipe, dok je za igrača Turnira proglašen Nikola Kos.

Pjetlići „Cafe Milenijuma“ nagradili su svog učitelja i trenera Stojana Janjetovića. U predpionirskom finalu „Picerija OK“ je visokim rezultatom 4:0 deklasirala sastav „Voće Tadić“. Dva gola je postigao Veljko Rauš, najbolji strijelac Turnira, a u listu strijelaca su se upisali igrač turnira Mihajlo Kralj dok je najbolji golman Arsenije Matijaš, svi iz pobjedničke ekipe „Picerija OK“.

U polufinalnojj večeri igrani su i revijalni susreti cicibana. Fudbalski klub „Svodna“ je sa 2:0  pobjedila „Cafe Milenijum“, a  protiv Škole fudbala „Braća Đurovski“ igrali su neriješeno 0:0. Škola fudbala „Braća Đurovski“ je sa 1:0 bila bolja od  cicibana „Cafe Milenijum“. Tradicionalni 34. Novogodišnji turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije „Mladost 2017“ organizaovala je JU “Dvorana Mladost” na čelu sa direktorom  Darkom Stojanovićem.

U posljednjem susretu večeri pioniri ekipe “Picerija OK” minimalnim rezultatom 1:0 savladali su ekipu “Rudproma”. Strijelac odlučujućeg gola bio je Dragan Bilbija, naj igrač Turnira. Kristijan Radinović iz pobjedničke ekipe je najefiaksniji strijelac, dok je za golmana Turnira  pionira proglašen Aleksandar Trninić iz “Rudproma”.

Pokrovitelj Turnira bio je Grad Prijedor, a medijski pokrovitelj IPC „Kozarski vjesnik”. Među sponzorima su bili “Sport Vision”, Kompanija “ArselorMital Prijedor”, RŽR Ljubija, “Mane Turs”,  Sindikat nauke, obrazovanja i kulture Republike Srpske,  te  KBK „Gong” koji je brinuo o bezbjednosti.

više fotografija sa ovog događaja možete pogledati OVDJE!

M.Bogun

foto: Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!